Over uitzendbureau MVE Select

De leukste vacatures van Arnhem, Nijmegen en omstreken vind je bij uitzendbureau MVE Select. Of je nu wilt werken in de horeca, wilt werken in de bouw, metaal of wilt werken in de zorg, wij helpen je aan een baan die bij je past. Dat geldt andersom voor werkgevers: wij vullen vacatures in met kandidaten die met plezier en vol motivatie bij jouw bedrijf aan het werk gaan.

Uitzendbureau voor de regio Arnhem, Nijmegen en daarbuiten

MVE Select is een uitzendbureau in Arnhem in de breedste zin van het woord maar wel aangepast aan de normen van deze tijd. De flexibilisering van de arbeidsmarkt in combinatie met de vereisten uit de Wet werk en zekerheid vraagt om kennis en creativiteit. Ons doel is de juiste kandidaat op de juiste plek. Dat betekent dat wij investeren in relaties: zowel in de werkgever als werknemer. Ook werkzoekenden die wat moeilijker aan de slag komen of arbeidskrachten met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen wij met het vinden van een baan. De mens staat bij ons centraal waarbij het sociale aspect leidend is.

Werken in Arnhem, Nijmegen en daarbuiten

Onze aanpak is eigenzinnig. Een functieomschrijving staat vol wensen. Een vacature invullen is meer dan het afstrepen van functie-eisen. Een mens is geen afvinklijst. Wij zoeken onze kandidaten thuis op. In hun eigen vertrouwde omgeving, daar waar zij zich het prettigst voelen. Ook buiten kantoortijden. Als we weten waar zij zich het meest comfortabel bij voelen, kunnen we pas een functie én werkplek zoeken die bij hun past. Elke werkgever hebben we uitvoerig gesproken en ook de fysieke werkplek bezocht. Zo komen wij tot de perfecte invulling van een vacature.

Onze krachten zijn onze beste ambassadeurs. Als zij het naar hun zin hebben op het werk, leidt dat vanzelf tot andere aanvragen als er personeelstekort ontstaat. Of het nu gaat om een tijdelijke invulling van personeel of op vaste basis. Naar je zin hebben, bestaat uit leuk werk, een veilige werkplek, coaching, goed geregelde back office en het krijgen van waardering. MVE Select staat hiervoor.

MVE Select. Waar de medewerker mens is.

Kom in contact

marco verheul mve select

Marco Verheul

Marco, oprichter van MVE Select is een mensenmens pur sang. 15 jaar geleden is hij in de uitzendwereld gerold. Hij heeft een aantal bedrijven in het zadel geholpen met lucratieve uitzendformules. In het land der blinden, is éénoog koning: vanaf het eerste uur heeft hij de mens centraal gezet. Hij houdt vast aan dit devies. Liever kleinschaligheid dan een groot bureau waar mensen nummers zijn. Iedereen, klant en uitzendkracht, krijgt de aandacht die hij nodig heeft met als doel de ideale match te creëren.

Kom in contact met Marco!

De juiste man op de juiste plek

Wil je aan de slag bij een werkgever waar je het naar je zin hebt? Door de persoonlijke aanpak van Marco vindt hij de baan die bij je past. Ook buiten kantooruren is hij bereikbaar.

Connect Marco op LinkedIn

Wilko van Zadelhoff

Vanuit huis uit is Wilko van Zadelhoff registeraccountant. Als cijferman is hij de tegenpool van Marco. Hij heeft in diverse bedrijven geparticipeerd. Zijn kracht is gestructureerd en nauwgezet de back office van MVE Select voeren. Door zijn juridische achtergrond heeft hij kennis van contracten, salarisvoering, certificering, cao’s en functioneringssystemen. Wilko zorgt ervoor dat de lonen op tijd betaald worden, de salarisstroken kloppen en alle andere administratieve werkzaamheden accuraat uitgevoerd worden.

Kom in contact met Wilko

Met kennis van zaken

Zekerheid is tegenwoordig geen zekerheid meer. Wilko vertelt je alles over de Wet werk en zekerheid, cao’s, loonstroken en contracten. Hij is de personele vraagbaak van MVE Select.

Connect Wilko op LinkedIn