MVE Select voor werkzoekenden

Je bent als werkzoekende op zoek naar een leuke baan. Mogelijkerwijs iets tijdelijks ter overbrugging van je vakantie of om ervaring op te doen. Dan is een baan op uitzendbasis geheel logisch. Ook bij het vinden van een vaste baan helpen wij je. Jij bent voor ons het belangrijkste: wie ben je, wat wil je en wat kan je?

Kennismaking

Op ons kantoor ben je van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Liever maken we echter kennis bij jou thuis. In jouw vertrouwde omgeving praat het tenslotte makkelijker. Solliciteren is niet iedereen zijn sterkste kant. Voor ons is een CV een papieren opsomming, het verhaal daarachter is veel wezenlijker. Wij nemen uitgebreid de tijd om je te leren kennen. Als we weten wat je beweegt, kunnen we actie ondernemen en een werkplek zoeken die bij je past. Heb je bijscholing nodig of wil je doorgroeien? Daarvoor bieden wij alle ondersteuning en mogelijkheden.

Veilige werkplek

Net zo uitgebreid als we met jou praten, doen we dat ook met onze opdrachtgevers. We leggen bij elke werkgever een bedrijfsbezoek af. Wij hebben veel opdrachtgevers in de bouw, metaal, techniek, scheepsbouw, horeca en zorg. Juist op deze werkplekken speelt veiligheid een grote rol. Dat staat bij MVE Select hoog in het vaandel en wij toetsen of aan alle veiligheidseisen is voldaan. Een prettige werkplek begint met een veilige werkplek.

Goed geregeld

Een veilige werkplek is de basis, een salaris conform de cao, een loonstrook die klopt en tijdige betaling eveneens. Wij hebben een uitstekende back office waardoor alles voor jou goed geregeld is.

Arbeidsbemiddeling participatie

Als je al een tijdje buiten het arbeidsproces staat, kan het lastig zijn om aan een baan te komen. Misschien word je te oud bevonden, heb je een rugzakje, een arbeidshandicap of is er wat anders aan de hand. Voor ons is dat geen reden om niet ons best voor je te gaan doen. Wij gunnen ook jou een baan. Met plezier gaan we je daarbij helpen. Je krijgt bij ons extra begeleiding en de aandacht die je nodig hebt en desgewenst bijscholing en een opleiding.

Benieuwd wat we jou te bieden hebben?

Kijk eens bij onze vacatures voor een eerste indruk. Een kennismakingsafspraak maak je met Marco op 026 – 20 30 480.

MVE Select. Waar de medewerker mens is.