Coaching

Met plezier naar je werk gaan, geeft veel energie. Het levert je niet alleen inkomen op, maar ook waardering en een bevredigend gevoel. Als je wat langer uit het arbeidsproces bent, voldoen je kennis en vaardigheden mogelijk niet meer aan de vereisten van nu. Laat je daarom niet weerhouden om via ons op zoek te gaan naar een baan. Wij geven begeleiding, coaching, opleiding en mogelijkheden om door te groeien naar een hoger niveau.

Loonbaancoaching en opleiding

Jij bent voor ons waardevol en daarom investeren wij in jou. Wat heb jij nodig om je prettig te voelen om gemotiveerd aan de slag te blijven. Het vertrekpunt is jouw kennis, vaardigheden en ambitie. We zoeken een baan die bij je past. Heb je moeite om te wennen aan de regelmaat van het arbeidsproces dan begeleiden we daarbij. Loop je tegen andere zaken aan, nu je weer aan het werk bent, vertel het ons. Wij staan je terzijde waar nodig. Schiet je te kort op bepaalde gebieden, bijvoorbeeld Nederlands, een heftruckcertificaat of houtrotcursus, dan krijg je van ons de kans om een opleiding te volgen. Wil je doorgroeien naar een hoger niveau; ook daarvoor krijg je alle ruimte. Wij hebben ervaren en beginnende vakbekwame arbeidskrachten aan het werk. Van elkaar kun je leren. Theorie komt uit een boekje, de trucjes leer je van de echte ambachtsman.

Altijd bereikbaar

Bij MVE Select sta jij voorop. Persoonlijke ontwikkeling, ook bij tijdelijke banen, heeft bij ons alle aandacht. Of het nu gaat om sociale vaardigheden of vakbekwaamheid, we helpen je graag verder in het leven. Vertrouwen is hiervoor de basis. Wij zijn daarom ook buiten kantoortijden bereikbaar. Je mag ons altijd bellen. Wij komen regelmatig kijken op de werkvloer en zijn oprecht belangstellend hoe het met je gaat.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met Marco op 026 – 84 857 38.