MVE Select voor werkgevers

Piekperiodes, vervanging bij zwangerschap, ziekte, seizoensinvloeden, in kunnen blijven spelen op de veranderingen op de markt: het zijn allemaal redenen om het personeelsbestand flexibel te houden. Vakbekwaam personeel, vooral in de bouw, scheepsbouw, techniek en metaal is steeds lastiger te vinden. Vakkundig en gemotiveerd personeel wil je aan je binden, al is het op een flexibele wijze.

Vakbekwaam personeel

MVE Select is een eigenzinnig uitzendbureau in Arnhem dat door haar unieke werkwijze de juiste man voor de juiste klus weet te selecteren. Wij werken landelijk, maar zeker ook in de regio voor opdrachtgevers in Arnhem en Nijmegen. Ons werk draait om mensen. Die staan bij ons in het middelpunt. Kandidaten screenen wij uitgebreid thuis in hun vertrouwde omgeving. Het persoonlijke verhaal achter het CV is van wezenlijk belang om te zien wat hun drijfveren zijn. Wat wil hij, wat kan hij en wat past? Een ambachtsman kan thuis op de bank zitten om een geheel andere reden dan zijn vakmanschap. Deze vakmensen weten wij te vinden en weer een werkplek te bieden.

Bedrijfsbezoek

Bij elke opdrachtgever leggen wij een bedrijfsbezoek af. Een veilige werkplek is voor ons de basis. Juist in de branches waarin wij gespecialiseerd zijn, bouw, techniek, metaal, scheepsbouw, horeca en zorg is veiligheid van essentieel belang. Ook jou als werkgever bevragen we uitgebreid. Wat is de cultuur van het bedrijf, waarnaar ben je op zoek en wat heb je te bieden. Doordat we werkgever én werknemer kennen, weten we een vacature goed in te vullen. Van een schilder voor restauratiewerk wordt tenslotte qua vaardigheden wat anders verwacht dan een schilder van nieuwbouwhuizen. We kunnen kandidaten op uitzendbasis te werk stellen maar via werving en selectie ook direct op contract basis.

Arbeidsparticipatie

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleiden wij eveneens naar een passende werkplek. Juist deze arbeidskrachten bezitten waardevolle kwaliteiten en brengen kleur aan je bedrijf. Ze hebben alleen wat meer aandacht en begeleiding nodig. Ook daarin vervullen wij een rol. Er bestaan speciale subsidies als je arbeidsparticipanten een werkplek biedt. We vertellen je er graag meer over.

Heb je een vacature openstaan en ben je op zoek naar vakbekwaam personeel? Maak vrijblijvend een afspraak met Marco op 026 – 84 857 38 voor een kennismaking.